Gedragstherapie

gedragstherapie 01Soms lukt het even niet met je hond. Je hond is gespannen, reactief, heeft trauma’s, vindt het te spannend om in groepen te trainen of is er een ander probleem waar jullie tegen aan lopen.

Als eigenaar van een hond heb je één doel: je wilt dat je hond zich prettig voelt en gehoorzaam is. Dit is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vaak zijn deze problemen op te lossen, maar vraag dit andere deskundigheid.

Wij hebben een eigen gedragstherapeut wie is aangesloten bij de NVGH*. Onze gedragstherapeut kan per direct worden ingeschakeld door één van onze instructeurs. Het kan zijn dat ze gedragstherapeut eerst komt kijken hoe de hond functioneert in een groep of je dat je wordt doorgestuurd. Dit gebeurt altijd in overleg met jou als eigenaar.

 

gedragstherapie 02

Je kunt een aantal tips/handvatten krijgen waar je direct mee aan de slag kunt of er speelt maar, dan zal de gedragstherapeut, indien nodig, een anamnese afnemen en met jullie aan de slag gaan. De werkwijze van onze gedragstherapeut wordt per individuele hond bepaald.

 

* Nederlandse Vereniging Gedragstherapeuten voor Honden.