Wintercursus

Deze cursus is zeer praktijk gericht.

Tijdens deze cursus ligt de nadruk vooral op het contact tussen eigenaar en hond in een drukke omgeving. Wat laat je hond zien? Hoe kun je je hond opeen juiste manier ondersteunen en wanneer moet je (soms letterlijk) een stap terug doen. Deze oefening vindt plaats bij:

  • Winkelcentrum de Bongerd

Tevens komen er alle daagse oefeningen voor tijdens deze cursus. Hierbij mag u denken aan een boswandeling. Wat gebeurt er met mijn hond in het bos? Waar moet ik op letten? In het bos ga je wandelen oefenen, zowel aan de korte als lange lijn. Het bij je komen (en dat met diverse afleiding), zoek spelletjes, omgang hond met andere honden en nog veel meer. Dit ten aller tijde onder leiding van een instructeur. De boslessen vinden plaats bij:

  • De Kruisbergse bossen (losloop gebied)

Het wandelen zal veel aan bod komen tijdens deze cursus, uiteraard bij het winkelcentrum en in het bos maar specifiek bij de volgende locatie:

  • Parkeerterrein waterschap Rijn en IJssel te Doetinchem

Hier krijgt u onder leiding van meerdere instructeurs gerichte oefeningen en adviezen omtrent het wandelen zonder trekken, want oefening baart kunst!

Wil je meer informatie over de wintercursus?
Neem dan contact met ons op of vraag informatie op bij je instructeur.